Blog

Vítejte na blogu Sport Recovery!

Jsme rádi, že jste navštívili náš blog, kde najdete nejen množství užitečných informací a tipů pro lepší regeneraci po sportovních výkonech, ale také rady, jak předejít zraněním. Naším cílem je poskytnout vám odborné rady od fyzioterapeutů a představit vám širokou škálu kvalitních regeneračních pomůcek, které vám pomohou zlepšit vaši fyzickou kondici a zdraví. Kromě toho na blogu najdete také reporty ze sportovních akcí a mnoho dalších zajímavých článků.

Přečtěte si, kdo vše značce Sport Recovery důvěřuje a používá prémiové regenerační pomůcky z naší nabídky v rubrice Spoluprací.

Hledáte odbornou pomoc fyzioterapeuta? Máme pro vás dobrou zprávu! Jako partner pro lepší regeneraci spolupracujeme s odborníky ve fyzioterapii, kteří při své práci využívají regenerační pomůcky, jako jsou kompresní lymfodrenážní kalhoty, masážní pistolefasciální nože, ledová kompresní terapie Game Ready a tepelně vibrační návleky Venom 2.Tyto pomůcky jim pomáhají zlepšit pohybové schopnosti sportovců, zvýšit svalovou sílu a výkonnost a také jim pomáhají s rehabilitací po zranění. Odkazy na fyzioterapeuty naleznete na profilu každého fyzioterapeuta. 

Zajímá vás život sportovců? Máme pro vás připravenou sérii Rozhovorů nejen o regeneraci, kde si můžete poslechnout různé rady a tipy sportovců během jejich přípravy, ale také spoustu dalších informací, např. jak zvládají propojit sport s rodinou a prací. Doufáme, že se vám náš blog bude líbit a že se k nám budete rádi vracet pro nové informace.